Til og framelding:  Meld dig på et hold ved at lave en profil på hjemmesiden, tilmeld det ønskede hold og betal med kort. Alle tilmeldinger er løbende, dvs. at du er meldt på et hold i svømmeklubben ind til du melder ud igen. På den måde mister du ikke din plads og kan blive ved med at svømme på samme tid og med de samme kammerater. Når du vil meldes ud af holdet eller ønsker at flytte til et andet hold, skal du skrive til kontoret på e-mail: kontor@dragoer-svoemmeklub.dk 

Hvornår starter vi: Efterårssæson starter ultimo august/primo september.

Hvornår betaler man: Der er kontingent indbetaling den 1. august og den 1. februar. Du vil få en e-mail inden kontingentet bliver trukket. 

Hvem tager imod den første gang: Bestyrelsen vil have repræsentanter til stede ved alle hold den første uge. Vi vil udlevere adgangsarmbånd og hjælpe med at finde jer til rette og svare på spørgsmål, så trænerne kan koncentrere sig om at komme godt i gang med undervisningen.

Alt det praktiske: Husk at komme i god tid, så I har god tid til at klæde om, bade og finde rundt den første gang. I lukker jer ind i svømmehalsområdet med armbåndet (særskilt afsnit om armbånd), og går til omklædningen. Tøj placeres i et skab og låses med armbåndet. Alle skal have bare fødder eller badetøfler på i vådrumsområdet. Udendørssko er FORBUDT i vådrumsområdet. Gå derefter til badet og vask grundigt. Jo grundigere I vasker, des mindre klor vil der være i vandet. Det er sådan, at klor binder sig til skidt og den kemiske reaktion sker derefter, så er kroppen beskidt, vil den kemiske reaktion ske på jeres krop. Derfor: Beskyt jer selv og andre ved at vaske hele kroppen grundigt med sæbe, før I tager badetøj på. Gå ind i svømmehallen og sæt jer ved kanten af det bassin, I er tilmeldt. Træneren vil tage imod og i den første svømmeuge vil der være et bestyrelsesmedlem til stede i hallen til at hjælpe og tale med svømmerne og evt. deres forældre. Bemærk, at det ikke er tilladt som forældre at sidde på kanten, mens der er undervisning undtaget i særligt annoncerede uger.

Omklædning og bad: Der er dame- og herreomklædning. Små børn må gå med i omklædningen til modsat køn, indtil de er fyldt 7 år.

Særligt for kombihold: Vi mødes alle ved det lille bassin de første par gange. Her vil begge trænere tage imod. Herefter fordeler svømmerne sig i de to bassiner.

MOBILTELEFONER, tablets og kameraer: Al brug af mobiltelefoner, tablets og kameraer i omklædningsrum og svømmehal er STRENGT FORBUDT. De skal blive i tasken eller lommen. Dette er en generel regel, der gælder i både klubbernes tidsrum og i offentlig åbningstid. Trænerne vil have en mobil, tablet eller PC til at registrere svømmernes fremmøde digitalt - dette er tilladt, da vi indhenter børneattester på alle trænere. Der kan også gives dispensation på forældredage, hvis svømmeklubben er alene i hallen, hvilket trænerne vil informere om på dagen. Dette er eneste undtagelser.

Forældrefri kant: Vi har forældrefri kant. Det betyder, at man må følge sit barn ind i hallen. Når træneren er klar til at overtage holdet og har krydset svømmerne af, vinker vi farvel og de voksne forlader hallen. Husk, at det ikke er tilladt at have mobiltelefoner fremme i omklædningsrummet, så vil du bruge din mobil, mens du venter, skal du helt ud i forhallen. Vi har forældrefri kant, da svømmerne derved kan rette deres fulde opmærksomhed omkring undervisningen og trænerens anvisninger, og så træneren kan koncentrere sig om undervisningen og ikke forældrespørgsmål. Vi vil forsøge efterhånden at samle så meget information som muligt på hjemmesiden, så alle svar på generelle spørgsmål kan findes her. Det bliver muligt at følge med i dit barns fremskridt på forældredagene.

Forældredage: På forældredage må du blive i hallen og se på undervisningen. Der er følgende forældredage: De 2 første uger efter opstart, sidste svømmedag inden jul, sidste svømmedag inden sommerferien OG ad hoc, når der kommer særlige begivenheder. Disse vil blive meldt ud i god tid på mail.

Ferie: Vi følger Dragør skolers ferieplan med hensyn til efterårsferie (uge 42), juleferie, vinterferie (uge 7), påskeferie og andre helligdage. Der er en samlet ferieplan på hjemmesiden under lukkedage. 

Badetøj: Man skal bruge badedragt eller badebukser – ikke bikini. Dette gælder også på Aquafitness. Giv ikke dit barn en våddragt på. Våddragt er meget uhensigtsmæssig, når man skal lære at svømme. Dels hæmmer den bevægelsesfriheden og dels giver den en falsk fornemmelse af opdrift. Hvis dit barn stadig bruger ble, er det obligatorisk med badeble. Der skal bruges både badeble og udenpå denne særlige badebukser (HappyNappy eller lignende mærke). Badebukserne skal have neopren ben og talje. Både badebleer og badebukser kan (blandt andet) købes i Hollænderhallens bademesterkontor. Kravet om badeble skyldes, at hvis der sker et uheld i vandet, SKAL bassinet omgående lukkes og gennemgå en mange timer lang rensningsproces, før end det må benyttes igen. 

’Uheld’ i vandet: Sker der et ’uheld’ (afføring i vandet) på en given dags første hold, må resten af dagens hold aflyses af hensyn til hygiejne. Vi refunderer ikke kontingent for den slags hændelser, da vi stadig skal betale løn til vores trænere, så lad os hjælpe hinanden med at afvikle undervisningen ved at være ansvarlige for korrekt brug af badebleer og badebukser.

Uforudsete aflysninger: Ligesom ved uheld i vandet, kan der opstå uforudsete ting, som gør at vi må aflyse undervisningen. Ligeledes refunderer vi ikke kontingent for den slags hændelser, da vi stadig skal betale løn til vores trænere. Vi har ikke mulighed for at tilbyde erstatningstimer, når uforudsete aflysninger opstår.

Svømmebriller: Vi anbefaler svømmebriller for alle, der skal have hovedet under vand, dvs. ALLE i svømmeskolen, og langt de fleste hold i voksenafdelingen. Hollænderhallen har et mindre udsalg fra bademesterkontoret af blandt andet svømmebriller. Derudover samarbejder klubben med Svømmespecialisten, hvor der gives 15% rabat til medlemmer af klubben. Rabatkoden modtages ved at sende en mail til kontor@dragoer-svoemmeklub.dk 

Badehætter: Når man svømmer flere timer om ugen, og/eller hvis man gerne vil beskytte sit hår mod klor, anbefaler vi badehætter. Vi anbefaler den tykke slags badehætter, da de tynde hætter meget hurtigt brister.

Hvad kommer der til at ske den første måned: På alle hold i svømmeskolen bruger vi den første måned til blandt andet at screene svømmerne for, hvor dygtige de er. Der kan eksempelvis være nogle, der oplever eksempelvis at have rykket sig meget henover sommerferien. Hvis barnet har brug for at blive rykket til et andet hold, vil dette blive iværksat. Du vil få personligt besked, hvis dit barn skal rykkes.

Passer mit barn til holdet? Hvis dit barn ikke passer til holdet, vil vi tilbyde, at det bliver rykket til et andet hold. Skriv til kontoret hvis du er i tvivl: kontor@dragoer-svoemmeklub.dk 

Adgangsarmbånd: Kommunen har valgt denne adgangsmodel, som også kendes fra mange andre svømmehaller. For at få adgang til svømmehallen skal man bippe sig ind gennem en "sluse" med en chip, der sidder i et plasticarmbånd. Armbåndet kan ligeledes bruges til at låse og åbne skabe til opbevaring af tøj, mens man svømmer. 

Når man melder sig ind i svømmeklubben skal man købe et klub-armbånd for 49 kr. Armbåndet tilhører klubben og prisen dækker leje af armbåndet i den periode, man er medlem. Armbåndet er personligt og skal medbringes HVER GANG man skal til svømning. Dette er meget vigtigt, eftersom klubben ikke har ressourcer til at administrere låne-armbånd, hvis man har glemt sit eget. 

Køb og afhentning af armbånd foregår ved at møde op i svømmehallens reception inden for offentlig åbningstid. Her kan armbåndet afhentes, hvor der samtidig betales med mobilepay. 

Når man melder sig ud af klubben skal armbåndet returneres til klubben, så det kan gå videre til et nyt medlem. Hvis man har mistet sit armbånd koster det 49 kr. i gebyr i erstatning.

Nyheder

Instagram

Loading