Klubmodul henter siden
Open Water
Open Water | OW2
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Dragør Svømmeklub tilbyder igen "Svøm inde og ude" til dig som ønsker at blive endnu bedre til crawl og gerne vil prøve havsvømning. Så hvis du har svømmet for mange år siden og trænger til en genopfriskning eller til at få pudset teknikken af eller bare har lyst til havsvømning, så meld dig og bliv svømmeklar hos os. Vi tilbyder hold til både den mere erfarne havsvømmere og dig som ikke har prøvet det før.


Vi anbefaler alle at skaffe egen våddragt - Dragør Svømmeklub har samarbejdsaftale med Svømmespecialisten og rabatkode kan opnås ved indmeldelse i svømmeklubben. Svømmeklubben har enkelte til udlån, men ikke i ubegrænset antal.


I løbet af sommeren arrangerer svømmeklubben vores eget arrangement for vores Open Water-hold - 'Svøm Søvang til Dragør'.

Vi runder sæsonen af, for dem der har lyst og mod på det, med sammen at tilmelde os Christiansborg Rundt lørdag d. 26/8 - et 2km langt Open Water stævne

Charlotte, som har holdene er uddannet 'åbent vand-træner'.
Noter gerne ved tilmelding om du er nybegynder, lidt erfaren eller øvet svømmer. 

For mere information, skriv til kontor@dragoer-svoemmeklub.dk 

Læs mere

Dragør Svømmeklub tilbyder igen Open Water for dig, som gerne vil blive en haj til at svømme havsvømning.

Fra juni, hvor vejret forhåbentlig tilsmiler os, begynder træningen udendørs på Dragør Søbad. Her træner vi hver onsdag kl. 18.30 og hver søndag kl. 9.00 - 10.00 i juni og august (4/6, 7/6, 11/6, 14/6, 18/6, 21/6, 25/6 28/6, 2/8, 6/8, 9/8, 16/8, 20/8 & 23/8). Vi mødes omklædt og klar til at hoppe i bølgen blå.

Så, hvis du har svømmet for mange år siden og trænger til en genopfriskning eller til at få pudset teknikken af eller bare har lyst til havsvømning, så meld dig og bliv svømmeklar hos os. Det er en forudsætning, at du kan svømme mindst 200m crawl.

Alt dette får du for kun 700kr!

OBS!! Nu halv pris for resten af denne sæson.

Vi anbefaler alle at skaffe egen våddragt - Dragør Svømmeklub har samarbejdsaftale med Svømmespecialisten og rabatkode kan opnås ved indmeldelse i svømmeklubben. Svømmeklubben har enkelte til udlån, men ikke i ubegrænset antal.

Vi runder sæsonen af, for dem der har lyst og mod på det, med sammen at tilmelde os Christiansborg Rundt lørdag d. 26/8 - et 2km langt Open Water stævne.

Startdato
03.06.2023
Slutdato
20.08.2023
Tid/Sted
Onsdag 18:30-19:30 Dragør Søbad, Søbad Søndag 09:00-10:00 Dragør Søbad, Søbad

Nyheder

Instagram

Loading