Open Water

Info

Dragør Svømmeklub tilbyder igen Open Water til dig, som ønsker at blive endnu bedre til crawl og gerne vil prøve havsvømning. Så hvis du har svømmet for mange år siden og trænger til en genopfriskning eller til at få pudset teknikken af eller bare har lyst til havsvømning, så meld dig og bliv svømmeklar hos os. Vi tilbyder hold til både den mere erfarne havsvømmer og dig som ikke har prøvet det før.


Vi anbefaler alle at skaffe egen våddragt - Dragør Svømmeklub har samarbejdsaftale med Svømmespecialisten og rabatkode kan opnås ved indmeldelse i svømmeklubben. Svømmeklubben har enkelte dragter til udlån, men ikke i ubegrænset antal.


I løbet af sommeren arrangerer svømmeklubben vores eget arrangement for vores Open Water-hold - 'Svøm Søvang til Dragør'.

Vi runder sæsonen af, for dem der har lyst og mod på det, med sammen at deltage i Christiansborg Rundt lørdag d. 31/8 - et 2km langt Open Water stævne.

Charlotte, som har holdene er uddannet 'åbent vand-træner'.
Noter gerne ved tilmelding om du er nybegynder, lidt erfaren eller øvet svømmer. 

For mere information, skriv til kontor@dragoer-svoemmeklub.dk 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Open Water ØvetOW2024Ø
Onsdag Tid: 18:30 - 19:30
Sted: Dragør Søbad, Søbad
Søndag Tid: 09:00 - 10:00
Sted: Dragør Søbad, Søbad
Instruktør: Charlotte Graae /
Træner: Charlotte Graae /
Livredder: Charlotte Graae /

Open Water Øvet


Dragør Svømmeklub tilbyder igen i år Open Water for dig, som gerne vil blive en haj til at svømme havsvømning henover sommeren. Fra juni, hvor vejret forhåbentlig tilsmiler os, begynder træningen udendørs på Dragør Søbad - første træning bliver søndag d. 9/6! Herefter træner vi hver onsdag kl. 18.30-19.30 og hver søndag kl. 9.00 - 10.00 i juni og august. Vi mødes omklædt og klar til at hoppe i bølgen blå.

Har du svømmet for mange år siden og trænger til en genopfriskning eller til at få pudset teknikken af eller har du bare lyst til havsvømning, så meld dig og bliv svømmeklar hos os. Det er en forudsætning, at du har prøvet havsvømning før på dette hold.


Vi anbefaler alle at skaffe egen våddragt - Dragør Svømmeklub har samarbejdsaftale med Svømmespecialisten og rabatkode kan opnås ved indmeldelse i svømmeklubben. Svømmeklubben har enkelte til udlån, men ikke i ubegrænset antal.


Som altid er du som deltager på holdet inviteret med til at deltage i Dragør Svømmeklubs eget årlige OW-løb; 'Søvang til Søbadet'. Vi runder sæsonen af, for dem der har lyst og mod på det, med at deltage i Christiansborg Rundt lørdag d. 31/8 - et 2km langt Open Water stævne i Københavns kanaler.


Alt dette får du for blot 900kr!

Holdnummer: OW2024Ø
Tilmeldte: 3/25
Pris : 900 kr.
Tilmeld

Open Water BegynderOW2024B
Søndag Tid: 10:00 - 11:00
Sted: Dragør Søbad, Søbad
Instruktør: Charlotte Graae /
Træner: Charlotte Graae /
Livredder: Charlotte Graae /

Open Water Begynder


Dragør Svømmeklub tilbyder igen i år Open Water for dig, som gerne vil blive en haj til at svømme havsvømning henover sommeren. Fra juni, hvor vejret forhåbentlig tilsmiler os, begynder træningen udendørs på Dragør Søbad - første træning bliver søndag d. 9/6! Herefter træner vi søndag kl. 10.00 - 11.00 i juni og august. Vi mødes omklædt og klar til at hoppe i bølgen blå.

Har du svømmet for mange år siden og trænger til en genopfriskning eller til at få pudset teknikken af eller har du bare lyst til at prøve kræfter med havsvømning for første gang, så meld dig og bliv svømmeklar med os. Det er en forudsætning, at du kan svømme mindst 200m crawl.


Vi anbefaler alle at skaffe egen våddragt - Dragør Svømmeklub har samarbejdsaftale med Svømmespecialisten og rabatkode kan opnås ved indmeldelse i svømmeklubben. Svømmeklubben har enkelte til udlån, men ikke i ubegrænset antal.


Som altid er du som deltager på holdet inviteret med til at deltage i Dragør Svømmeklubs eget årlige OW-løb; 'Søvang til Søbadet'. Vi runder desuden sæsonen af, for dem der har lyst og mod på det, med at deltage i Christiansborg Rundt lørdag d. 31/8 - et 2km langt Open Water stævne i Københavns kanaler.


Alt dette får du for blot 700kr!

Holdnummer: OW2024B
Tilmeldte: 6/25
Pris : 700 kr.
Tilmeld

Nyheder

Instagram

Loading